Header Verspillingsfabriek
Header Verspillingsfabriek

Soepen uit De Verspillingsfabriek verkrijgbaar bij Deli XL

11/05/2017 - Elke foodprofessional in Nederland kan voortaan soepen uit De Verspillingsfabriek, een van onze pandbewoners, bij Deli XL bestellen! Zeven verschillende smaken soep zijn verkrijgbaar via de groothandel in foodservice. De soepen in de smaken paprika, broccoli, tomaten, ui, courgette, champignon en goulash zijn gekoeld en via de webshop te koop in 2-literverpakkingen.

Deli XL over de samenwerking met De Verspillingsfabriek: “De Verspillingsfabriek beschikt over de kennis en expertise op het gebied van voedselverspilling en heeft deze op één plek verzameld. Hulp van gelijkgestemde partners en initiatieven zijn ontzettend belangrijk om samen de droom na te jagen om verspilling van voedsel tegen te gaan. Deli XL wil met haar klanten deze verantwoordelijkheid nemen."

Over Deli XL

Deli XL is al ruim tien jaar onderdeel van internationale foodbedrijf Bidfood en zal vanaf 12 juni 2017 ook die naam dragen. De groothandel in foodservice is haar klanten dagelijks van dienst met een totaalaanbod food en non-food producten. De focus van Deli XL ligt volledig op de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant.

Al enthousiast? Bestel de soepen dan via de webshop van Deli XL.

Heb je vragen over of interesse in de soepen van De Verspillingsfabriek? Neem dan contact op met Eric Habraken via eric.habraken@deverspillingsfabriek.nl of bel naar: 06 11 88 85 83.

Contact

088 664 14 36

Mail ons

Bezoek ons