THREE-SIXTY inspireert UWV en HAS Hogeschool

08/11/2016 - THREE-SIXTY opende op dinsdag 8 november de deuren voor de drukbezochte UWV Inspiratiedag. Op dezelfde dag ontving het innovatiecentrum voor circulaire economie in de avonduren studenten van de HAS Hogeschool die hun bevindingen van de minor ‘Proeven aan Ondernemerschap’ kwamen presenteren aan docenten en ondernemers. In totaal verwelkomden we 500 gasten.

UWV Inspiratiedag

Met inspirerende sprekers als voetbalarbiter Björn Kuipers, die een lezing gaf over de treffende overeenkomsten tussen ondernemen en topsport, en foodentrepreneur Marieke Hart van Thuisafgehaald.nl, kregen de bezoekers genoeg stof tot nadenken. Op gepassioneerde wijze vertelden zij over hun dagelijkse uitdagingen en de keuzes waar zij voor staan. De middag werd afgesloten met een interactieve groepsopdracht, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

HAS minor ondernemen

Het eindevent van de minor 'Proeven aan Ondernemerschap' van de HAS Hogeschool werd bezocht door zo'n 200 genodigden onder wie scholieren, docenten, ondernemers en personeel van verschillenden Rabobank-filialen in de omgeving. Na het pitchen van de innovatieve concepten hielden de scholieren speeddates met professionals en docenten om hun ideeën over hoe zij tegen ondernemen aankijken voor te leggen. In een interactieve presentatie die daarop volgde, sprak directeur Bob Hutten van Hutten over hoe geluk en samen delen van belang zijn voor een organisatie. De afsluiting, dat dankzij zijn setting deed denken aan de populaire talkshow RTL Late Night, bood ruimte voor ondernemers om in discussie te gaan over hoe passie een rol speelt in ondernemerschap.

Evenementenlocatie THREE-SIXTY

THREE-SIXTY biedt organisaties, ondernemersclubs en bedrijven een podium voor meetings en zakelijke bijeenkomsten, zoals conferenties en presentaties. De circulaire gedachte van het innovatiecentrum is in het interieur van de verschillende (vergader-)ruimten en het auditorium doorgetrokken: hiervoor zijn alleen hergebruikte materialen gebruikt. THREE-SIXTY is daarnaast de broedplaats waar ondernemers, startups en studenten samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen. Vraagstukken die gaan over (voedsel-)verspilling, maar ook over sociale innovatie. THREE-SIXTY wil als platform een belangrijke rol spelen als aanjager, voorbeeld en kennisbron voor met name ondernemers in de food- & agribusiness, maar zeker ook voor andere branches. In het pand zijn inmiddels verschillende bedrijven gevestigd, zoals De Verspillingsfabriek en Foodsquad.

Wil jij weten wat THREE-SIXTY voor jou kan betekenen? Kom gerust een kijkje nemen. De koffie staat klaar! Neem hiervoor contact op via: welkom@three-sixty.info.

Impressie

Contact

088 664 14 36

Mail ons

Bezoek ons