MEETINGS & EVENTS

Home / Meetings & Events

EVENTLOCATIE

Begin 2016 is THREE-SIXTY gevestigd in een voormalig distributiecentrum op het industrieterrein in Veghel. Vanuit die circulaire gedachte was het een logische keuze om voor dit onverhuurbare pand te kiezen dat al jaren leeg stond. Oude schoolbanken, lampen van skateboards, een tribune met stoeltjes uit de gates van Schiphol. De inrichting van THREE-SIXTY wordt letterlijk gekenmerkt als circulair door het hergebruik van oude materialen. De diverse ruimten ademen creativiteit en staan symbool voor circulaire economie.

ZET JOUW BOODSCHAP KRACHT BIJ!

Naast de huisvesting van De Verspillingsfabriek (4000 m2) en andere ondernemers, is THREE-SIXTY een uitgelezen locatie om mensen bij elkaar te brengen, te verbinden en te creëren. Organiseer jij een meeting of event binnen het thema circulaire economie, duurzaamheid of verspilling? Dan is THREE-SIXTY de perfecte locatie voor een event, rondleiding, congres of workshop.

NEEM DIRECT CONTACT OP

BUSINESS EVENTS

THREE-SIXTY heeft tal van mogelijkheden voor je event. Van vergaderingen en relatie-events tot personeelsfeesten.

 

EDUCATION & SCHOOLS

Voor zowel scholen als gasten uit het bedrijfs- of verenigingsleven verzorgen wij op dagelijkse basis rondleidingen. Afhankelijk van het doel van het bezoek wordt het programma en eventuele kosten gezamenlijk bepaald.

GUIDED TOUR

In THREE-SIXTY komen meerdere initiatieven bij elkaar die oplossingen bedenken voor diverse vraagstukken die te maken hebben met de circulaire economie en voedselverspilling. Nieuwsgierig op welke manier deze ondernemers hun ambitie naleven? Neem contact op voor een inspirerende rondleiding.

JOUW EVENT BIJ THREE-SIXTY?

NEEM DIRECT CONTACT OP