WHY THREE-SIXTY

Home / Why Three-Sixty

CIRCULAIR ONDERNEMEN

Huidig hebben we een lineair economisch systeem in de wereld, waarin grondstoffen worden omgezet in producten die aan het einde van hun levensduur worden vernietigd. Zonde van alle energie en slecht voor onze wereld. Dit kan zo niet langer. We moeten naar een circulaire economie toe waar we het verbruik van water, energie en grondstoffen minimaliseren, en kringlopen sluiten zodat we de waarde ervan kunnen maximaliseren.

Om dit te kunnen doen, moet onze economie drastisch veranderen. De transitie naar een zogenaamde circulaire economie vraagt om een nieuwe manier van kijken; out of the box, over de grenzen van bedrijf of keten, horizontaal of verticaal. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen baat heeft bij samenwerking. Want samen hebben we de meeste impact op een betere wereld.

circulair

INNOVATIE IN THREE-SIXTY

Een andere mindset krijgen is nog verdomd lastig in een vastgeroeste economie. Gelukkig is er steeds meer aandacht voor en hebben de eerste ondernemers hun verantwoording genomen. THREE-SIXTY is het eerste innovatiecentrum op het gebied van circulaire economie.

We geloven in de kracht van samenwerken en bieden daarom een platform waar kennis bij elkaar wordt gebracht. Netwerken, elkaar kruisen en aanvullen. Door elkaar te informeren, te helpen, te inspireren en verbindingen te zoeken. Enkel zo kunnen grootse prestaties geleverd worden. THREE-SIXTY is de plek waar ondernemers, studenten en startups samen innovatieve concepten ontwikkelen en testen voor diverse vraagstukken. Vraagstukken die gaan over verspilling, maar ook over sociale innovatie.

BUSINESS EVENTS

Begin 2016 is THREE-SIXTY gevestigd in een voormalig distributiecentrum op het industrieterrein in Veghel. Vanuit die circulaire gedachte was het een logische keuze om voor dit onverhuurbare pand te kiezen dat al jaren leeg stond. Oude schoolbanken, lampen van skateboards, een tribune met stoeltjes uit de gates van Schiphol. De inrichting van THREE-SIXTY wordt letterlijk gekenmerkt als circulair door het hergebruik van oude materialen. De diverse ruimten ademen creativiteit en staan symbool voor circulaire economie. Om informatie overdracht en verbindingen te stimuleren is THREE-SIXTY ook ingericht als eventlocatie. Een uitgelezen locatie voor een event, congres of vergadering. Ook rondleidingen zijn zeker de moeite waard.

MEER INFORMATIE

JOUW EVENT BIJ THREE-SIXTY?

NEEM DIRECT CONTACT OP